פטריה בקרקפת סירופ griseofulvin

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/01/2010 | 11:45 | מאת: יעל

0ני בן ה-3 יש פטריה בראש מאין קרחת עגולה שהופיע לפתע ביום אחד. הלכתי לרופא עור שנתן לי מרשם למשחה ושמפו ניזורל וכן סירופ griseofulvin הרופא שינה מס פעמים את מינון התרופה בזמן שהותי במרפאה ואפילו רדף אחרי לאחר צאתי מהקופה ושוב הביא לי מינון שונהץ יצאתי מבולבלת וחסרת ביטחון. בני בן ה-3 שוקל כ- 13.5 ק'ג והמינון שנרשם לבסוף הינו 3 מיליליט פעמיים ביום. אנא אשרו לי אם הטיפול הינו נכון וכן אם אינו מסוכן לילד כה קטן. אם ישנן תרופות אחרות בטוחות יותר אני מוכנה לקנות. תודה יעל

11/01/2010 | 15:15 | מאת: אוריין לניאדו

יעל שלום, לא ציינת מה ריכוז הסירופ ולכן לא ניתן לדעת אם 3 מ"ל זה מתאים, בנוסף לא ציינת האם עשו אבחנה לסוג הפטריה שצמחה לו. אם תוכלי לחזור עם המידע ניתן לך תשובה מהימנה. רפואה שלמה,

17/04/2011 | 20:46 | מאת: izak

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי