נורופן ילדים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/01/2010 | 08:31 | מאת: שלומית

שלום רב, רציתי לדעת האם אפשר לתת נורופן לביתי (בת 11 חודש ומצמיחה שיניים) אם אין חום אבל היא לא רגועה כתוצאה מהוצאת השיניים (ניתן לראות לפי הכנסת הידיים לפיה)ואם כן כמה פעמים ביום והאם אפשרי לתת רציף יום אחרי יום שלומית

11/01/2010 | 15:01 | מאת: אוריין לניאדו

שלומית שלום, כפי שאנשים מבוגרים נוטלים תרופות משככות כאבים כאשר כואב להם גם ללא חום, כך ניתן לתת גם לתינוקות. לפי הגיל ניתן לתת עד 2.5 מ"ל עד 4 פעמים ב-24 שעות. ע"ג הקופסא יש טבלה לפי משקל והמינון המדויק ביותר הוא לפי המשקל. ניתן לתת רצוף עד 3 ימים ואם אין הטבה לפנות לרופא. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי