כדורי מוסקול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/01/2010 | 12:24 | מאת: דורית

שלום.. התחילו לי כאבים ביד ובכתף אז הלכתי לרופא שנתן לי מוסקול. אתמול בערב לקחתי כדור אחד ואחרי שעתיים התחילו לי סחרחורות ותחולה של איבוד תחושה קלה בידיים.. זה מאד הבהיל אותי. האם זה אחד מהתופעות לואי.. בינתיים לא המשכתי לקחת את התרופה. אשמח לתשובה מהירה..

20/01/2010 | 18:29 | מאת: שרון

סחרחורות זה חלק מתופעות הלוואי שעלולות להתרחש בעקבות לקיחת מוסקול, עייני בעלון המצורף. לגבי איבוד התחושה בידיים אני ממליצה לך לא לקחת את הכדורים ולהתייעץ עם הרופא המטפל . בברכה, שרון כץ

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי