יין ותרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/01/2010 | 13:36 | מאת: אליהו

ר.נ. ב-19.10.09(!) שאלתי שאלה בנדון, אך לצערי לא עניתם לה. אבקש תשובתכם (השאלה עדיין מופיעה בפורום זה, בתאריך האמור). אליהו

09/01/2010 | 12:21 | מאת: אליהו

מדוע אינכם עונים על שאלתי בנדון מ-19.10.0, עם תזכורת מ-3.1.10??? אליהו

11/01/2010 | 13:04 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, ע"פ מקורות המידע שבידנו (Micromedex המעודכן לרבעון האחרון) אין מניעה בשתיית יין במהלך הטיפול בקדקס או טריטייס. עלון התרופות לרופא ממליץ להימנע משתיית אלכוהול במהלך הטיפול ואילו העלון לצרכן אכן אוסר זאת. עלייך להבין שמשקאות אלכוהוליים עלולים להביא לירידה נוספת בלחץ הדם ולהגביר את השפעת התרופות לכן אני ממליץ כי תיוועץ בנושא עם הרופא המטפל בך ועד אז תימנע משתייה של משקאות אלכוהוליים. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי