אימודיום-שילשול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/01/2010 | 19:45 | מאת: gillron

לאחר יומיים של חום וכ-4 שילשולים ביום , החום ירד אבל עדיין ישנם כ-2 שילשולים ביום וקצת פחות מימיים. האם אפשר לקחת אימודיום כדי לעצור את השילשול כעת? מה ניתן לקחת כדי להחזיר מלחים ומינרלים לגוף?

11/01/2010 | 15:07 | מאת: אוריין לניאדו

גילרון שלום, כאשר יש שילשולים המלווים בחום ייתכן וזהו זיהום על רקע חיידקי או ויראלי ולכן לא מומלץ לקחת אימודיום כיוון שהוא עוצר את השילשול ומשאיר את מחולל המחלה בפנים מה שיכול להוביל להתרבות חוזרת ולמחלה נוספת, ולכן רק אם ברירה (נסיעה ארוכה וכו') ניתן לקחת כדור אימודיום. בכדי להחזיר נוזלים ישנה תמיסת מלחים הקרויה הידרן וניתן לקחת אותה אם יש חשש להתייבשות אם מדובר בילדים ישנה תמיסה הקרויה מינרלי אשר מכילה את הנוזלים שחסרים בזמן שילשול. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי