לקיחת תרופות בקירבת מזון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/10/2007 | 13:10 | מאת: מיכל

שלום אני בת 55 .מקבלת תרופה נגד קולסטרול ולוקחת בנוסף אומגה 3 .רציתי לדעת אם יש בעיה בלקיחת התרופות אחרי אכילת מאכלים המכילים סובין וחיטה מלאה.האים החומרים האלה סופחים את התרופות? וכן אם יש אותה בעיה עם מוצרי חלב.אים יש מאכלים נוספים אשר עדיף לא לקחת תרופות בקירבתם. תודה רבה מיכל

15/10/2007 | 16:16 | מאת: ד"ר איל שורצברג

מיכל שלום, אנא פרטי את סוג התרופה אותה את נוטלת, זמני נטילה, וכן תרופות אחרות או תוספי מזון בהם את משתמשת. בברכה, איל

15/10/2007 | 16:32 | מאת: מיכל

מקבלת בלילה simvacor 20mg ולוקחת בצהרים אומגה 3 1200 מג וכן ג'יקו בילובה 60 מג בתודה מיכל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי