כמה מ"ג אסיול יכולים להרוג?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/12/2009 | 15:09 | מאת: מיה

בזמן האחרון הגברתי את כמות האסיול והיא הרבה מעבר למה שהרופא רשם.. לפני מספר שעות המחשבות הטורדניות חזרו אליי וחוששני שלקחתי כמות קטלנית מדי של התרופה בנוסף השתמשתי לא מזמןבאופטלגין כנגד כאבי הראש שהיו לי.. מישהו יכול לענות לי ומהר כמה מ"ג אסיול יגרמו לדיכוי נשימה עד מוות? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, אני צריכה תשובה דחוף

31/12/2009 | 16:33 | מאת: אבי

או לאיזה טיפול טלפוני ראשוני שיעזור לך לעבור את השעות הקשות והמשבר .תשתדלי לא להשאר לבד וקבלי עזרה. אל תעשי מעשים נמהרים וחפוזים תהיי בריאה ושנה אזרחית טובה .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי