קשר בין סטירואידים - כלי דם - רמת אלכוהול בדם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/12/2009 | 10:45 | מאת: מוטרד

האם יש קשר לעובדה שסטירואידים מרחיבים את כלי הדם לעיכוב ירידת רמת האלכוהול בנשיפה\מהראות ? קרה לי מקרה מוזר שמכשיר ינשוף גילה לי רמה של 380 מ"ג (שעתיים אחרי כוס יין בודדת ומיץ אשכוליות) וזאת לאחר שנטלתי תרופה עם סטירואידים (לטיפול בעור) אודה לתשובה!

30/12/2009 | 11:10 | מאת: אוריין לניאדו

מוטרד שלום, ברמת העיקרון סטירואידים לא אמורים להשפיע על רמת האלכוהול בדם. אם תציין את שם התרופה אנחנו יכולים לבדוק אם יש מרכיבים אחרים בתרופה שיכולים להשפיע על רמת האלכוהול. בברכה, אוריין

05/01/2010 | 16:54 | מאת: מוטרד

אודה לתגובה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי