האם חשוב מי מייצר את הסידן קלטרט +D

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/12/2009 | 21:23 | מאת: ביבה

שלום רב, אני זקוקה לסידן עקב בריחת סידן זה שנים שאני קונה במחיר ממש זול מכל מיני חברות שמשווקות סידן קלטרט עם D השאלות: 1.לגבי היעילות איך יודעים מי באמת יעיל 2.לאחרונה מה שקניתי עשה לי שלשולים וכאבי בטן(סופרהרב) האם יש לקנות רק מחברה מפורסמת כדי להיות בטוחים באי נזק ? תודה

30/12/2009 | 11:28 | מאת: אוריין לניאדו

ביבה שלום, כל התכשירים יעילים, ללא קשר לחברה שמייצרת אותם. לגבי השלשולים וכאבי בטן, סידן לא אמור לגרום לשתי התופעות האלה. יתכן ויש מרכיבים בלתי פעילים בכדורים של חברת סופרהרב שגרמו לך לזה. ההמלצה היא שתחזרי ליטול את הכדורים שאת רגילה אילהם. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי