דרך הים 32 חיפה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/12/2009 | 19:20 | מאת: שושי

שלום אמא שלי יש לחץ דם גבוה היא מטופלת בנורבס, אטקנט, דיזידטיס, והיא לא מרגישה טוב היום היא בת 80 הרופאה הציעה לה לקחת גם אסריל.האם כדאי? היה להאירוע מוחי לפני שנה וחצי אבל היא חזרה לתיפקוד רגיל. אני מבקשת לדעת מה לעשות אשמח לקבל תשובה מהירה

30/12/2009 | 11:33 | מאת: אוריין לניאדו

שושי שלום, בתור רוקחים אנחנו לא יכולים לתת המלצות לגבי תרופות בלי לראות את התיק הרפואי של החולה ובלי לדעת מה מחלות הרקע שלו. אנא פני עם השאלה הזאת לרופא המטפל. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי