MUPIROCIN-----דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/12/2009 | 00:35 | מאת: טליה

בטעות שמנו לבנינו בן ה4 חודשים משחת מופירוסין בעין במקום סינטומצין האם עלינו לקחת אותו דחוף לבית חולים

26/12/2009 | 00:48 | מאת: אבי

לענ"ד אין סיבה, אומנם מופירוסין אינה סטרילית כמו סינטומיצין אבל אם לא מתפתח גירוי בעין הייתי ממליץ לשטוף את העין טוב ואם יש לכם מגבונים של EYERCARE של ד"ר פישר או דומיהם פשוט לנקות את העין טוב. אבל זוהי רק המלצתי ותמיד אפשר להתקשר למרכז ההרעלות בבי"ח רמב"ם.

26/12/2009 | 00:49 | מאת: אבי

לענ"ד אין סיבה, אומנם מופירוסין אינה סטרילית כמו סינטומיצין אבל אם לא מתפתח גירוי בעין הייתי ממליץ לשטוף את העין טוב ואם יש לכם מגבונים של EYERCARE של ד"ר פישר או דומיהם פשוט לנקות את העין טוב. אבל זוהי רק המלצתי ותמיד אפשר להתקשר למרכז ההרעלות בבי"ח רמב"ם.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי