יהודה הלוי 31

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/12/2009 | 11:17 | מאת: תעסה מרדכי

שלום רב לאחר שני אירוע ראש אני מקבל גם כדור פלויקס. יש לי גירוד חמור בכל הגוף ובבדיקה בתל השומר היתברר שכדור פלויקס גורם זאת. לאחר הפסקת לקיחת הכדור פסקו הגירודים.לאחר שבועיים התחלתי לקחת פלויקס בהוראת רופא המשפחה והגרודים החמורים חזרו. שאילתי האם יש תחליף לפלויקס ומה אתה מציע לי לעשות. בתודה

26/12/2009 | 00:55 | מאת: אבי

פאול שלום, חברת טבע הוציא תחליף גנרי לפלוויקס שנקרא "קלופידוגרל טבע", מאחר ויתכן שאתה אלרגי דווקא לחומר לא פעיל בפלוויקס לדעתי כדאי לנסות את התחליף של טבע (שגם זול יותר אם אתה במכבי) לפני שאתה עובר לתרופה אחרת. כמובן בהתייעצות ובידיעתו של הרופא המטפל.

26/12/2009 | 00:55 | מאת: אבי

פאול שלום, חברת טבע הוציא תחליף גנרי לפלוויקס שנקרא "קלופידוגרל טבע", מאחר ויתכן שאתה אלרגי דווקא לחומר לא פעיל בפלוויקס לדעתי כדאי לנסות את התחליף של טבע (שגם זול יותר אם אתה במכבי) לפני שאתה עובר לתרופה אחרת. כמובן בהתייעצות ובידיעתו של הרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי