הכנת אינהלציות ושטיפת המזרקים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/12/2009 | 23:33 | מאת: דיוויד

הכנת אינהלציות ושטיפת המזרקים-שאלת המשך: אני מכין לאבי אינהלציות של ארובנט ומי מלח.היות שאין הוא יכול להכינן בעצמו, עקב מגבלות תפקודיות, אני מכין לו אחת ליממה את החומרים, כך שהוא צריך רק לשפוך את החומר לתוך מסיכת האינהלציה. כפי שייעצתם לי כאן, היות ויש להשתמש בתמיסת אינהלציה המכילה ארובנט ומי מלח, מייד לאחר הכנת התמיסה, אני אכין את החומרים המדודים במזרקים נפרדים, עד למועד השימוש. שאלתי היא: איך אני שוטף את המזרקים, בכדי לשמור על הייגינה מירבית ? שכן, עלי להשתמש בכ עשרה מזרקים ביממה. כוונתי למזרקים בשימוש חוזר, לצורך זה בלבד כמובן. בתודה דיוויד

30/12/2009 | 13:27 | מאת: אוריין לניאדו

דיוויד שלום, אתה יכול לשטוף את המזרקים עם מים רגילים. פשוט לשאוב מים לתוך המזרק ולרוקן אותם. אתה יכול לחזור על התהליך כמה פעמים. בברכה, אוריין

05/01/2010 | 18:28 | מאת: דיוויד

תודה !

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי