איחור בגלולה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/10/2007 | 09:11 | מאת: יערה

שלום! אני לוקחת גלולות מזה 6 חודשים באופן קבוע, ובפעם האחרונה לקחתי את הגלולה השנייה בחפיסה במרווח של 5 שעות מהשעה הקבועה. האם יש לכך השפעה לסיכוי מוגבר להיכנס להריון? אני וחבר שלי לא משתמשים באמצעי הגנה נוספים, האם יש להמנע מקיום יחסי מין ללא קונדום בחודש הקרוב? תודה רבה, יערה

11/10/2007 | 15:46 | מאת: אוריין לניאדו

יערה שלום, לא ציינת אילו גלולות את נוטלת, אך לפי בדיקתי בעלונים לצרכן של סוגים שונים של גלולות הקיימות בארץ ההתוויה אומרת שאם שכחת גלולה עליך לקחת אותה תוך 12 שעות ואז מהימנותה של הגלולה לא יורדת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי