תרופה אנטי דלקתית בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/12/2009 | 14:05 | מאת: יעל

שלום, לאחר ביקור אצל האורטופד, איבחן אצלי דלקת בגיד (שבפרק כף היד). אמר שאני צריכה לקחת תרופה אנטי דלקתית למשך עשרה ימים (יש לי בליטה האזור כתוצאה מהדלקת, מעין נפיחות עם כאבים). בתחילה נתן לי מרשם לארקוקסיה, אך כשנודע לו שאני עדיין מניקה, חזר בו. הייתי מעוניינת לדעת האם ישנה תרופה אנטי דלקתית שאני אכן יכולה לקחת בזמן הנקה? בנוסף, אני מטופלת בדפלפט כרונו, 250 מ"ג פעם ביום ולכן אני זקוקה לתרופה שלא תתנגש עם הדפלפט. אודה לתשובה

30/12/2009 | 11:56 | מאת: אוריין לניאדו

יעל שלום, כל התרופות ממשפחת ה-NSAID (תרופות נוגדות דלקת שאינן ממשפחת הסטריאואידים) לא מומלצות בזמן הנקה, ההמלצה היא להפסיק להניק בתקופת נטילת התרופה. עליך לחזור לרופא ולשקול אולי טיפול חיצוני (משחות) בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי