נרות קלוטרי שלא מתמוססים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/12/2009 | 09:30 | מאת: גילה

שלום, קניתי (עם מרשם רופאה)נרות קלוטרי לטיפול בפיטריה. האם הטבליה לא נמסה בשלב כלשהו? לאחר 6-7 שעות אני עוד חשה בה שהיא מוצקה. ומקודם היא פשוט החליקה החוצה במידה והיא ממשיכה להיות מוצקה ואחדיר טבליה חדשה בערב הבא, לא יכול להתפתח כך זיהום? תודה גילה

30/12/2009 | 15:46 | מאת: אוריין לניאדו

גילה שלום, ייתכן והטבליה הייתה פגומה כיוון שהיא צריכה להתמוסס, אין סיבה ששימוש בטבליה נוספת ייגרום להתפתחות של זיהומים. בכל מקרה עלייך לסיים טיפול של 3 ימים בכדי לטפל בפטריה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי