טיפול בורמוקס?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/10/2007 | 22:58 | מאת: אירה

שלום רב, לפני כשבועיים בני בן ה- 8 התלונן על כאבי בטן וסחרחורות. נתתי לו ורמוקס- 5 CC ולאחר 10 ימים שוב. עברו שבועיים ואותי תקפו סחרחורות. אחרי כ-3 ימים של סחרחורות נזכרתי שזאת עשויה להיות תופעת לואי של תולעים ויש סבירות שנדבקתי... לא הייתי בטוחה במינון. בנתיים לקחתי מהתרחיף ורמוקס שהיה לי בבית, גם 5 CC. אני מניחה שהמינון אינו מספיק אם כי הסחרחורות פסקו לבינתיים. כיצד יש להמשיך את הטיפול ?

09/10/2007 | 23:22 | מאת: ד"ר איל שורצברג

אירה שלום, ממכתבך לא ברור כיצד ומדוע בחרת להשתמש בוורמוקס. האם התרופה נרשמה על ידי רופא, האם אובחנה בעיית תולעים אצל בנך או אצלך? מהיכן הידיעה כי הסחרחורת נובעת מתולעים?..... שימוש בתרופות מרשם על דעת המטופל לא רק שאינו מומלץ גם עלול להיות מסוכן. היות שמטרת פורום זה אינה להמליץ על טיפול, עצתי היא כי תפני לרופא המטפל לצורך אבחון מדוייק ובמקרה הצורך המשך טיפול. בברכה, איל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי