צבע שיער

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/12/2009 | 02:30 | מאת: גלי

שלום רב, בכוונתי לצבוע שיער - פעם ראשונה אז סליחה על הבורות. קניתי צבע שיער ?של חברת NATURTINT ללא אמוניה. בהנחיות כתוב כי כעבור כ 20 דקות עלי לשטוף את הצבע ולחפוף נאמר לי בחנות כי ההנחיות לצבע זה הן כמו הנחיות כל סוג של צבע שיער אך כיוון שמעולם לא צבעתי רציתי לדעת האם ניתן לבצע את השטיפה שלאחר הצביעה במהלך מקלחת של כל הגוף או שיש בעיה שהחומר יבוא במגע עם איברים אחרים בגוף ועלי לשטוף את השיער בנפרד מבלי שהחומר יבוא במגע עם הגוף? ושאלה נוספת: עד כמה הכרחי לבצע את בדיקת הרגישות לחומר לפני הצביעה? תודה רבה!

30/12/2009 | 10:51 | מאת: אוריין לניאדו

גלי שלום, את השטיפה יש לעשות כאשר שאר חלקי הגוף מוגנים, ז"א לא בזמן המקלחת, מומלץ לעשות את בדיקת הרגישות כיוון שאם את רגישה עדיף שאזור קטן ייחשף לחומר ולא כל הראש. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי