זנטק לריפלוקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/12/2009 | 18:55 | מאת: רחל

כמה מ"ל זנטק צריך לקבל תינוק בן חמישה חודשים עם רפלוקס חמור(פליטות בעיות נשימה ואי שקט קיצוני) שוקל 8.800, קיבל בעבר בגיל שלושה חודשים והרופאת ילדים לא בטוחה במחנון (בפעם הקודמת ניתן מגסטרו), 1: מה המינון המומלץ? 2:מה המינון המקסימלי לק"ג שנותנים לטיפול בריפלוקס? תודה אמא של נועם

שלום, על פי המידע שבידינו (מיקרומדקס מעודכן) לילד במשקל כזה המינון הוא 22-44 מ"ג פעמיים ביום. במקרה והסירופ שנמצא אצלך הוא בריכוז 150מ"ג 10/ מ"ל יש לתת בין 1.5 ל 3 מ"ל. בברכה, אליאס

08/12/2009 | 18:26 | מאת: רחל

ראשית תודה על התשובה, אכן הסירופ שיש לי הוא 150 מ"ג 10\מ"ל, לא מובן לי המינון 1.5 עד 3 מ"ל פעמיים ביום או סה"כ? כי בעסר במישקל 7 ק"ג קיבל 1.5 מ"ל פעמיים ביום, ועוד שאלה יש חשיבות להאם לתת ממש לפני אוכל או גם אם זה שעה (לדוגמה) לפני זה אותו הדבר? תודה אמא של נועם

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי