אמא שמקבלת כבר כשבוע 14יח' אונסלין ליום האם אפשר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/12/2009 | 10:56 | מאת: קרין / קרין

אמא שמקבלת פעם ראשונה בחייה כבר כשבוע 14יח' אונסלין ליום האם אפשר במקום לקחת כדור גנוביה במקום הסוכר היה בבדיקת דם 176 אבל המוגלבין של הסוכר 7.8 במקום שהתקרה 6????.

08/12/2009 | 10:09 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום קרין, האם האינסולין שנרשם לה הוא תוספת לטיפול התרופתי שהיא מקבלת? התרופה ג'נוביה מטפלת בחולי סכרת מסוג 2 והיא חייבת מרשם רופא. הטיפול בסכרת בד"כ מחייב שילוב של כמה תרופות לכן קביעת הטיפול נקבעת לפי הוראות הרופא והאיזון ברמות הסוכר. רמת ההמוגלובין A1C מראות את ההיסטוריה של הטיפול התרופתי ולאו דוקא את האיזון לאחר התחלת הטיפול באינסולין. אסור להחליף את הטיפול מבלי להיועץ ברופא המטפל. בברכה, מוחמד

08/12/2009 | 11:12 | מאת: קרין / קרין

אמי חולת סוכרת סוג 2היא מקובלת עוד 2 כדורים ביום של מטורפמין ואת האינלסין מסוג לונטס פעם ביום השאלה אם אפשר במקום האינסלין שהיא מקובלת רק שבוע להחליף לגנוביה??

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי