כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/12/2009 | 15:31 | מאת: שירן

הבנתי שיש גלולות עם הרבה הורמונים וגלולות עם פחות אני סובלת מכאבי מחזור מאוד חזקים ונאמר לי שאני צריכה לקחת גלולות האם יש הבדל בין המינונים השונים בטיפול בכאבים?

02/12/2009 | 18:22 | מאת: שירה

מי שאמר לך שאת צריכה לקחת גלולות, בהנחה שהוא רופא, הוא זה שצריך לייעץ לך מה לקחת. ולכאבים, דרך אגב, לא תמיד צריך גלולות...

12/12/2009 | 12:34 | מאת: נ

שלום שירן לי היו כאבי מחזור נוראים, כך שהייתי לוקחת חופש מחלה ושוכבת במיטה ביום הראשון. לפני כחצי שנה התחלתי לצרוך מיץ מ19 פירות ואפלה ופלא אין זכר לכאבים יותר. זו לא תרופה ולכן אין לי מושג אם זה יעזור לך כמו שזה עזר לי, אבל אני ממליצה בחום לנסות, חוץ מזה הוא גם מאוד טעים. לרטים תכתבי לי למייל [email protected] ואשלח לך חומר עליו. בברכה, נ

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי