אומפרדקס או לוסק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2009 | 21:31 | מאת: hawaii50

אני נוטל שני כדורי אומפרדקס ליום מהם הזמנים הרצויים והפרשי זמן בין נטילתם לבין הארוחות האם לוסק עדיף על אומפרדקס?

24/11/2009 | 11:55 | מאת: אוריין לניאדו

האווי שלום, את הכדור הראשון יש ליטול בבוקר 30 דקות לפני ארוחת הבוקר , את הכדור השני ניתן ליטול אחה"צ או בערב 30 דקות לפני האוכל. התרופות לוסק ואומפרדקס הן גנריות אחת לשניה ז"א ששתיהן מכילות את אותו חומר פעיל באותו ריכוז ולפי המחקרים הפעילות והיעילות של שתיהן זהה. ההבדל בין התרופות הוא בחומרים הלא פעילים וכמו כן לוסק אלו גרנולות שנמצאות בתוך קפסולה ואילו אומפרדקס אלו כדורים, ייתכן כי מטופלים מרגישים הבדל בין שתי התרופות על רקע הבדלים אלו, אך מבחינת הפעילות אין הבדל. בברכה,

09/08/2017 | 17:56 | מאת: יעקב

לוסק בסל. נקסיום לא. חשוב לניצולי שואה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי