לוסארטן וקרטיה(אספירין)

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2009 | 19:41 | מאת: רחלי

שלום.אני סוכרתית 40 שנה.בת 58.בין שאר התרופות שלי,אני לוקחת גם קרטיה 100 מ"ג ולוסארטאן 50 מ"ג. שאלתי היא: האם אפשר לבלוע אותם יחד? ומתי במשך היום זה הזמן המיטבי לבלוע? שמעתי שעדיף לבלוע קרטיה בשעות הערב/לילה כי כך זה משפיע טוב יותר על הורדת לחץ הדם. האם אכן כך? תודה מראש על התייסותכם לשאלותי.בברכה,רחלי

24/11/2009 | 09:56 | מאת: אוריין לניאדו

רחלי שלום, אין בעיה ליטול את לוסארטאן וקרטיה ביחד, עדיף ליטול אותם אחרי ארוחת הבוקר. קארטיה גורם לדילול דם ולא מוריד לחץ דם, לוסארטאן מוריד לחץ הדם. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי