לקיחת ציפרלקס ואספירין ביחד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/11/2009 | 18:52 | מאת: איציק

אני בן 43 צעיר יחסית בעקבות חרדות שאני עובר לאחרונה, פסיכיאטר המליץ לי על ציפראלקס, אני נמצא לאחר צינטור לב ,ולוקח כדורר פלאביקס, וכדור אספירין 100 מ"ג ליום, לדילול הדם, הבנתי כי שילוב של התרופות האלו עם ציפראלקס עלול לגרום לדימום מהקיבה, האם הדבר נכון? האם מישהו משלב ציפראלקס עם נוגדי קרישה, יש לציין כי אני מעוניין לקחת את הציפראלקס לתקופה קצרה יחסית של כשנה

23/11/2009 | 15:04 | מאת: אוריין לניאדו

איציק שלום, לפי אתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון,שילוב בין אספירין, פלויקס וSSRI (תרופות אשר מעכבות את החזרה של סרטונין כדוגמת הציפראלקס) מעלה את הסיכון לדימומים. עליך לפנות לרופא המטפל שלך בכדי שיוכל לנטר את המדדים שלך. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי