ספיגת כדורים דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/11/2009 | 11:35 | מאת: מירית

שאלה מעט מביכה.ראיתי בצואה את הכדור (כדור פסיכיאטרי) שאני לוקחת- בשלמותו. הוא לא היה קשה כפי שלקחתי אותו, בתחילה כלומר הוא היה רך וניתן היה לקרוע אותו ממש. מאז עשיתי צרכיי שוב וראיתי עוד כדור. מה משמעות העניין? האם איני סופגת את הכדורים? חשוב לי מאוד לדעת. יש סיכוי שאני לא מרגישה שיפור בהרגשתי בגלל שאיני סופגת את הכדור. מדובר בכדור וולבוטרין. תודה!

12/12/2009 | 12:20 | מאת: ג

מירית, שלום רב אני עבדתי 20 שנים במכון לפיתוח תרופות מצמחים. ספיגת כדור כלשהו היא בין 10-30% לאומת זאת נוזל נספג כמעט 100%. כמו כן עלי לציין שכל כדור עובר תהליך כימי ולכן מומלץ לחפש פתרונות אלטרנטיביים טבעיים. למידע נוסף נא תפני אלי למייל [email protected] בברכה ג

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי