הסדרת מחזור?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/11/2009 | 19:59 | מאת: אליה

יש לי מחזור לא סדיר בטירוף... יש תרופה כלשהי שיכולה לעזור לי להסדיר את המחזור?

20/11/2009 | 12:43 | מאת: רבקה

בפורום כזה אי אפשר להתאים לך טיפול.(לא רופא ולא רוקח), וגם אם מישהי מהגולשות תספר על נפלאות הטיפול שהיא מקבלת, זה לא אומר דבר לגבייך. גשי לרופא נשים, הוא צריך לבדוק מה הסיבה לאי סדירות במחזור ולפי זה להחליט אם צריך טיפול ואיזה.

23/11/2009 | 15:23 | מאת: ל-אליה

זה באמת אישי, ואצל כל אחת הטיפול שונה יש לפנות לרופא נשים שיבדוק מה הסיבה לווסת הלא סדירה. הבעיה הזאת נפוצה ובדרך כלל נותנים גלולות לבעיה הזאת

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי