גירוד מאתופן 600

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/11/2009 | 03:18 | מאת: אבי

אני לוקח אתופן כשבוע והיום התחילו לי גירודים קשים בגוף הפסקתי לקחת את התרופה האם יש מה לעשות להפסקת הגירודים והאם צריךלנקוט בעוד פעולות

07/12/2009 | 12:26 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, על פי מקורות המידע שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) אחת מתופעות הלוואי של התרופה אתופן היא גרד בשכיחות של 1-3%. במקרים של גירוד ופריחה בעור יש להפסיק את הטיפול ולפנות לרופא. ניתן להקל על הגירוד בעזרת תכשירים להקלה על גירוד כמו יורקס ופניסטיל. (לא מחייבים מרשם רופא). בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי