פולקס 400

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/11/2009 | 11:12 | מאת: אתי

היי אני בת 25 עם פריטין נמוך , התחלתי לקחת תרופה בשם פולקס 400 העניין הוא שמהיום שהתחלתי לקחת תרופה זו לפני שבועיים בערך יש לי הפרשות חומות על סף דימום יש לציין כי אני לוקחת גלולות מליאן , האם יכול להיות קשר??? תודה

17/11/2009 | 12:14 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, ע"פ מקורות המידע שבידינו (Micromedex מעודכן) אין אינטרקציות בין שתי התרופות הנ"ל. בעלון לצרכן של התרופה רשום: תרופה זו עלולה לגרום לשינוי בצבע הצואה לצבע כהה עד שחור. לשינוי זה אין משמעות קלינית. צייני בבקשה את סוג ההפרשות וצבעם המדויק, מהי הכוונה " על סף דימום"? אם זוהי צואה כהה אז זוהי תופעה שקשורה לנטילת התרופה, כמו שרשום בעלון, והדבר לא צריך להדאיג אותך. בברכה, מוחמד אבו פול

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי