כדוררי ברזל על קיבה ריקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/11/2009 | 09:22 | מאת: שרה

שלום רב, זה בסדר לקחת את הברז יחד עם עשב חיטה ולימון כל בוקר?האם זה בסדר מבחינת הספיגה?

17/11/2009 | 14:57 | מאת: אוריין לניאדו

שלום שרה, ברזל יש לקחת על קיבה ריקה שעה לפני האוכל או שעתיים אחרי, עם מים או עם ויטמין C (מיץ סחוט טרי), נטילה של הכדור יחד עם מוצרי חלב או עם סיבים תזונתיים מורידה את הספיגה לאפס. במידה ויש תופעת לוואי של כאבי בטן ניתן לקחת עם מזון שלא מכיל מוצרי חלב או סיבים תזונתיים, הדבר מוריד את הספיגה של הכדור ב-50% בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי