סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/11/2009 | 12:51 | מאת: עודד

מהן התרופות לטיפול בתסמינים חיוביים של המחלה ואם יש תרופות שפחות גורמות לישנוניות?

14/12/2009 | 21:49 | מאת: מירב

ישנן מספר תרופות אשר יכולות לעזור במקרה של סכיזופרניה. את כל המידע אודות המחלה ניתן לקבל באתר בטיפולנט (www.betipulnet.co.il/מומחים/). באתר ניתן גם להתייעץ עם מומחים בפסיכולוגיה.

14/12/2009 | 21:49 | מאת: מירב

ישנן מספר תרופות אשר יכולות לעזור במקרה של סכיזופרניה. את כל המידע אודות המחלה ניתן לקבל באתר בטיפולנט (www.betipulnet.co.il/מומחים/). באתר ניתן גם להתייעץ עם מומחים בפסיכולוגיה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי