עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/10/2009 | 08:49 | מאת: יהודית

אני בת 42 וסובלת מצריבה בלתי פוסקת בקרקפת (אולי בגלל חומרים כימיים שעשיתי בעבר בשיער) זה קורה במיוחד כאשר אני חופפת בשמפו כל שהו גם שמפו טבעי ללא כימיקלים עושה לי צריבה עשיתי טסטים של רגישות ואני לא אלרגית. פשוט יש לי רגישות קיצונית בקרקפת. אני רוצה ייעוץ לגבי איך אפשר לנקות את הקרקפת ללא שמפו,ושלא יצרוב לי . בתודה מראש על העזרה.

03/11/2009 | 11:37 | מאת: אוריין לניאדו

יהודית שלום, עלייך לפנות לרופא עור על מנת לנסות למצוא פתרון לבעיה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי