אינסולין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/10/2009 | 18:41 | מאת: שרית

הבנתי שעם אינסולין ארוך צריך לשלב קצר אבל מה הסיבה בעצם? לא ממש ברור לי הכל עדיין, חדשה בסוכרת, מתחילה להזריק אינסולין לנטוס וגם אפדירה ולא ממש ברור לי מה התפקיד של הקצר

03/11/2009 | 12:01 | מאת: אוריין לניאדו

שרית שלום, אינסולין לנטוס הוא אינסולין ארוך טווח המספק רמת אינסולין בזאלית לגוף למשך 24 שעות ועל כן משתמשים בו פעם ביום. אינסולין אפידרה הוא אינסולין אנלוגי קצר טווח (בעל פעולה מהירה וקצרה) שניתן בעת ארוחות על מנת לרסן את העלייה ברמת סוכר שלאחר ארוחה, ולהורדה של רמת סוכר כאשר יש צורך בתיקון מיידי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי