ארקוקסיה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/10/2009 | 07:13 | מאת: ד.

2 שאלות בקשר לארקוקסיה: 1. מותר לחצות את הכדור ל-2 ? רוקחת אמרה לי שאם לא כתוב שאסור אז זה בסדר. 2. מינון של 60 מ"ג כדור אחד פעמיים בשבוע (או 45 מ"ג אם אפשר לחצות כדור, כלומר: 90 מ"ג סה"כ בשבוע). אפשר להמשיך מינון כזה לאורך זמן ? מה הסיכון ?

27/10/2009 | 18:49 | מאת: ברנרד

לקחתי ארקוקסיה במשך תקופה ארוכה 1X1 במשך שנים. אם הזמן היעילוץ פוחתת ויש להסגביר את המינון. יש תרופה גנרית בסל זהה פחות או יותר. פחות עומס לקחת את הגנרי, אלא אם התרופות חינם. עם חלוף הזמן יש להגביר את המינון מ 60 מ"ג ל 90 מג. חצית הכדור ל 2 זה מאפשר להוזיל את הטיפול, אך גם יהיעילות בהתאם

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי