מכנה משותף לתרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/10/2009 | 23:48 | מאת: ג.ד

לפני כשנה לקחתי ציפרלקס לאחר חודש + התחילה תופעה של שיעול עד כדי חנק הרופאה אמרה שלא נתקלה בתופעה כזו.הוחלף לויאפקס שלקחתי חודש ואז החל אותו השיעול הופסק וכרגע התחלתי רסיטל.נזכרתי שלפני שנים כשנתנו לי ללחץ הדם לוטן גם היה את אותו השיעול. איזה חומר בלתי פעיל משותף ל3 התרופות כדי שאדע לעתיד ?? המון תודה

01/11/2009 | 19:33 | מאת: ג.ד

לקחתי ציפרלקס חצי שנה והחלה תופעה של שיעול חזק והרגשה של חנק הוחלף לויאפקס ואחרי חודש גם החלה אותה תופעה. כעת התחלתי ברסיטל בתקוה שיעבור ללא תופעות זהות. שאלתי איזה חומר יש ב 2 התרופות וגם בלוטן (בעבר ניתן לי ללחץ דם) גם איתו היה אותו השיעול ואז הוחלף לאוקסר מה מאפייםן את 3 התרופות כדי שאמנע האותו חומר לעתיד? אודה על תשובה דחופה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי