גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/10/2009 | 14:40 | מאת: אני

אני בת 20 וב13 לחודש התחלתי לקחת גלולות סרזט למניעת הריון. כפי שהמומחי באתר ודאי יודעים את הגלולות מתחילים ביום הראשון של המחזור. כשנגמר המחזור, אני ובן זוגי התחלנו לשכב ללא קונדום, ומאתמול בלילה אני לא מוצאת אותן, מה שאומר שלא לקחתי גלולה אתמול. האם יכול להיות סיכוי שאכנס להריון למרות שבזמן קיום יחסי המין לקחתי את הגלולה? ולאחר שפספסתי קיימנו יחסי מין באופן בטוח לחלוטין?

03/11/2009 | 11:43 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, ע"פ העלון לרופא של גלולות סרזט, יעילות מניעת ההריון צפויה להיפגע אם עברו יותר מ-36 שעות בין גלולה. לא ציינת האם מצאת את הגלולות ונטלת גלולה נוספת מאז ובמידה שכן, מתי נטלת אותה. במידה ולא נטלת את הגלולה הבאה עד 36 שעות לאחר הגלולה האחרונה שניטלה קיים סיכוי לביוץ וכן להריון, עלייך לפנות לרופא הנשים המטפל שלך. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי