אינטראקציה מטרוג'יל אופלודקס וקונצרטה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/10/2009 | 10:34 | מאת: שי

אני מקבלת בעקבות PID מטרוגיל 500 מ"ג(2*250)פעמיים ביום ואופלודקס 400מ"ג(2*200) פעמיים ביום למשך 10 ימים רציתי לדעת אם יש תגובה בין תרופתית לקונצרטה 18 מ"ג שברצוני לקחת בעקבות מבחן והיותי בעלת הפרעות קשב. במידה ואין אינטראקציה מתי מומלץ לקחת את הקונצרטה, לפני נטילת אנטיביוטיקה או לאחר מכן?

21/10/2009 | 08:30 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ע"פ המידע המעודכן שבידינו (Micromedex מעודכן) והעלונים של התרופות, לא נמצאו תגובות בין-תרופתיות ביניהם ולכן אין חשיבות לסדר הנטילה. לפי העלון של קונצרטה, ניתן לקחת אותה ללא התייחסות לאוכל. את האופלודקס יש ליטול על קיבה ריקה עם כוס מים מלאה. את המטרוגיל יש ליטול עם הארוחה. בברכה, כמאל עמארנה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי