גלולות ואקנה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/10/2009 | 23:50 | מאת: נירית

יש לי אקנה לא מאוד חמורה אבל עדיין במצב שדורש טיפול. ניסיתי כל מיני תכשירים ואפילו כדורים שלא ממש עזרו לי, ואתמול נתקלתי בכתבה הבאה שאומרת שאפשר לקחת גלולות נגד היריון כדי להפחית אקנה!... http://www.scooper.co.il/pr/1002590/ זה באמת עוזר להפחית?

15/10/2009 | 19:44 | מאת: דפני

זה ממש עוזר להפחית, מניסיון אישי שלי.. היו לי מיליון פצעים בערך, אמנם קטנים כאלה כולם אבל ממש מעצבנים ואז כשהתחלתי לקחתצ פמינט פתאום הם התחילו להעילם אחד אחרי השני.. ואחרי חודשיים העור שלי כבר היה ה רבה יותר חלק.

21/10/2009 | 15:45 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, על פי מקורות המידע שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) ישנם תרופות רבות המותוות לטיפול באקנה. אחת מההתוויות של גלולות נגד הריון מסוג CO-CYPRINDIOL (דיאנה 35) היא טיפול באקנה בעיקר בנשים הסובלות מהיפר אדרוגניזם. יש להתייעץ עם רופא עור על מנת לבחון את אפשרות הטיפול. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי