תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/10/2009 | 12:56 | מאת: מריםא

מחבר: מריםא תאריך: 12/10/2009 שעה: 12:00 שלום אני מקבלת לנטון מזה שנים בגלל ריפלוקס בעת האחרונה התחלתי טיפולבדפלפט שמאוד עוזר למיגרנה אבל מעלה לי חומציות ותחושה לא טובה כללית. חשוב לציין שעשיתי בדיקות דם. השאלה היא איך לוקחים דפלפט על בטן ריקה? על בטן מלאה ?לפני או אחרי הלנטון

14/10/2009 | 12:37 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ע"פ מקורות המידע שבידנו (Micromedex המעודכן לרבעון האחרון) ועלוני התרופות, יש ליטול דפלפט עם האוכל ואת הלנטון יש ליטול כחצי שעה לפני האוכל. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי