אוסיקונטין ולקסעדין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/10/2009 | 09:51 | מאת: אושרי

שלום רב האם יש בעיה לקחת לקסעדין לאחר עצירות בת 10 ימים כאשר האדם צורך כבר למעלה מ-3 שבועות אוקסיקונטין 10 מ"ג

14/10/2009 | 12:46 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ע"פ מקורות המידע שבידנו (Micromedex המעודכן לרבעון האחרון) אין כל מניעה ליטול לקסעדין לטיפול בעצירות הנגרמת מאוקסיקונטין (אחת מתופעות הלוואי הנפוצות של אוקסיקונטין היא עצירות). עם זאת, לקסעדין יתקשה לטפל בעצירות בת 10 ימים ואני ממליץ שתפנה לרופא בכדי להתאים טיפול לעצירות הנוכחית (חוקן הוא הטיפול המועדף) ובכדי להתאים טיפול מניעתי כנגד עצירות (במידה ואתה ממשיך בטיפול באוקסיקונטין). בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי