קרם אלחוש דו קאין די דחוף.....

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/10/2009 | 10:56 | מאת: אלעד

הייתי היום בבית מרקחת וביקשתי את המשחה שהמליצו לי אמלה או אלמה איך שקוראים לזה הרוקח אמר לי שבבית מרקחת מחזיקים משחה דומה רק בשם אחר דו קאין האם במשחה הזו אפשר להשתמש לשפיכה מוקדמת? ואם עשית חיסון היום מותר להשתמש בה אני לוקח גם כדור קומדין כל יום זה קשור או שלא?

18/10/2009 | 14:16 | מאת: כמאל

שלום, על פי מקורות המידע המעודכנים שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) קרם דו-קאין מכיל שני רכיבים , LIGNOCAINE ו – PRILOCAINE והוא מותווה לאלחוש מקומי על העור, אלחוש מקומי בפרצודרות דנטליות ואלחוש מקומי של המוקוזות הגניטליות (של איבר המין). התוויה נוספת שאינה מאושרת היא לפיסורות אנאליות . אין כל התוויה לשפיכה מוקדמת. משחת אמלה מכילה אותם מרכיבים באותו ריכוז וההבדל בינהם מלבד השם המסחרי הוא בחברה המייצרת. אין כל מניעה ליטול קומדין בזמן השימוש בקרם. יש לפנות לאורולוג על מנת למצוא פתרון לבעיה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי