נטילת ציפרלקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/07/2007 | 15:32 | מאת: לי

האם ציפרלקס נחשב למזיק מאוד לכבד? האם יש עוד השפעות מזיקות שלו לגוף? לגבי משחת אמלה, מה מידת מסוכנותה?

17/07/2007 | 21:14 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום לי, לכל תרופה כלשהי יש תופעות לא רצויות (תופעות לואי), לכן יש לשקול עבור כל תרופה את התועלת מול הסיכון לגבי כל מטופל. ציפרלקס הוא ממשפחת תרופות הנקראת SSRI. זוהי תרופת מרשם והשימוש בה הוא באישור ומעקב של רופא כמובן. תופעות לואי נפוצות של התרופה הן: כאב ראש, בחילות, עייפות ושלשול. לא ידועה השפעה מזיקה לכבד אם כי כדאי להיות במעקב אצל הרופא המטפל וליידע אותו לגבי כל תופעה חריגה. לגבי אמלה, זוהי משחה המכילה חומרים משככי כאבים . לא דווח על תופעות לואי מסוימות לגבי אותה משחה, השימוש הוא חיצוני והספיגה הסיסטמית של המשחה היא אפסית כמעט. יש דיווחים על הופעת פריחה או גרד אחרי השימוש במשחה באחוז קטן מהאנשים. תודה.

30/07/2007 | 18:52 | מאת: מרים

אני מאד מעונינת חדעת תודההאם ישנה אפשרות של השמנת יתר בנטילה התרופה הנל

30/07/2007 | 18:54 | מאת: מרים

אני מאד מעונינת חדעת תודההאם ישנה אפשרות של השמנת יתר בנטילה התרופה הנל

30/07/2007 | 18:54 | מאת: מרים

אני מאד מעונינת חדעת תודההאם ישנה אפשרות של השמנת יתר בנטילה התרופה הנל

16/02/2014 | 14:08 | מאת: נירה

היי מה אפשר לעשות לגבי השמנה מציפרלקס?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי