מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/09/2009 | 22:36 | מאת: גלית

בעבר היה לי מחזור ממש לא סדיר, עד שהתחלתי לקגחת גלולות שסידרו לי את המחזור ובערך גם את החיים... עכשיו אני אמורה להתגייס ואני ארצה להמשיך לקחת את הגלולות שלי. האם אפשר לקבל את אותו סוג בחינם דרך הצבא?ש

26/09/2009 | 13:56 | מאת: קרן

אני חיילת, ויודעת על בשרי שבצבא נותנים רק סוג אחד של גלולות!! (לצערי הרב). אני לא יודעת מה את לוקחת אבל אני הייתי רגילה לקחת פמינט לפני הגיוס שלי, ומה שאני עושה בתור חיילת זה פשוט לקנות את הגלולות האלה בהנחה ממש יפה לחיילות (זה יותא איזה 23 ש"ח לחפיסה בסופר פארם).

08/10/2009 | 12:48 | מאת: הדר

ממש חבל שהפסיקו לתת את הגלולות המוכרת בצבא ועכשיו אנחנו צריכות להוציא מהכסף שלנו שגם ככה לא מדובר במליונים בלשון המעטה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי