טיפות אף בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/09/2009 | 20:10 | מאת: גלית

שלום, אני בשבוע 8 להריון, ומכורה לטיפות אף (אוטריון מנטול). מתשמשת פעם פעמיים ביום. האם זה יכול להזיק לעובר בדרך כלשהי? אני לא יכולה לנשום בלי זה... תודה, גלית.

15/09/2009 | 14:52 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום גלית, לפי מקורות המידע שבידינו -מיקרומדקס מעודכן לרבעון זה-יש לשקול תועלת מול סיכון בשימוש בתרסיס אף זה בזמן הריון,ולפי העלון של התרופה אין להשתמש בתרופה כאשר הינך בהריון לכן עדיף להתייעץ ברופא המטפל. ישנם כמה תכשירים טבעיים כמו תרסיס מי מלח שאפשר להשתמש בהם במקום אוטריון. בברכה , מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי