הכנת אינהלציות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/09/2009 | 18:51 | מאת: דיוויד

אני מכין לאבי 2 סוגי אינהלציות. של ארובנט, וונטולין, ומי מלח ושל ארובנט ומי מלח בלבד היות שהוא אינו יכול להכינן בעצמו, עקב מגבלות תפקוד, אני מכין לו אחת ליממה את התערובת, כך שהוא צריך רק לשפוך אותה לתוך מסיכת האינהלציה. שאלתי: כמה זמן לאחר ההכנה, 2 סוגי האינהלציות הנ"ל עדיין טובות לשימוש? אשמח להערות, הערות, עצות בעיניין. בתודה דיוויד

15/09/2009 | 16:04 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, יש להשתמש בתמיסות אינהלציה המכילות ארובנט באופן מיידי לאחר ההכנה (ע"פ הכתוב בעלון לצרכן). נסה להכין לאביך את החומרים המדודים בשלושה או שניים מזרקים נפרדים (מזרק נפרד לארובנט לוונטולין ולמי המלח) כך שהוא יצטרך רק למזגם לתמיסה אחת. כך תיטיב לשמור על הוראות השימוש. בברכה, כמאל

15/09/2009 | 17:52 | מאת: דיוויד

בכדי לשמור על הייגינה מירבית ? (שכן עלי להשתמש בכ 10 מזרקים ביממה).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי