הריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/09/2009 | 20:36 | מאת: אנה

לפנטי כששבוע גיליתי שאנ בהריון לפי בדיקת דם המספרים מדברים על 878 hcg לפני כשבועיים כאשר עדיין לא ידעתי שאני בהריון נטלתי אדקס כי כאב לי נורא הראש ולא היה לי משהו אחר בבית ?האם יש נזק לעובר מנטילה של כדור אחד?מודאגת

13/09/2009 | 15:04 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ע"פ המקורות שבידנו (Micromedex המעודכן לרבעון האחרון) אין ליטול אדקס במהלך ההריון. קיים חשש לנזק לעובר ובכדי לקבל מידע מפורט יותר באפשרותך לפנות לרופא או למרכז הטרטולוגי (מרכז מידע בנוגע לחשיפה לחומרים במהלך הריון) של משרד הבריאות בטל' - 02-6243669,02-6243663. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי