המינון והשימוש ברמיניל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/09/2009 | 11:35 | מאת: מרטין

אימי הובחנה לאחרונה כחולת דימנסיה בשלביה ההתחלתיים והרופא המומחה נתן לה שימוש ברמיניל 8 אחד ליום. רק כמס' ימים אנו משתמשים בתרופה ואימי חסרת מרגוע. א. האם זה קשור לתרופה זו. ב. ראיתי שיש גם רמיניל 4. מדוע מתחילים ישר מ-8. ג. דודי מאובחן כבר כמה שנים כחולה אלצהיימר ולאחרונה שמעתי שגם הוא מקבל רמיניל 8 אחד ליום. האם בכל שלבי המחלה מקבלים את אותו טיפול ומינון

10/09/2009 | 15:32 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, על פי מקורות המידע שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) , המינון ההתחלתי של רמיניל הינו 8 מ"ג ביום ( 4 מ"ג X 2 ביום אם מדובר בטבליות לשחרור מיידי או 8 מ"ג פעם ביום באם מדובר בטבליות לשחרור מושהה). ניתן להעלות את המינון עד ל- 24 מ"ג ליום. לא ברור מדבריך מה תופעות הלוואי שאימך חווה. ישנם מספר תופעות לוואי פסיכולוגיות לתרופה ועל כן אני יש לפנות לרופא ולהתייעץ עימו. בברכה כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי