מינון דרלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/09/2009 | 11:42 | מאת: לירוטן

שלום רב ! הנני סובל מזה כשנתיים מאאורות בלבד (ללא כאב ראש) ברצוני לדעת כיצד מומלץ להתחיל טיפול בדרלין ? ז"א האם מ - 10 מ"ג ולעלות בהדרגה, או שמא ישר מ - 80 מ"ג ? בברכה

07/09/2009 | 15:59 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, מומלץ להתחיל את הטיפול בדרלין ב-80 מ"ג (המחולקים ל-2 מנות או הניתנים בטבליה בשחרור מושהה) ולבצע התאמה של המינון בכדי להגיע לאפקט הרצוי, המינון המקובל הוא בין 160-240 מ"ג ביום (המחולקים למנות או הניתנים בשחרור מושהה). יש להתייעץ עם הרופא לפני התחלת הטיפול ובכדי להתאים את הטיפול כראוי. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי