ריטלין LA

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/09/2009 | 14:45 | מאת: דנה

באתר המפרט מאפיינים של תרופות וכיצד לקחת אותן מופיע שאפשר לקחת ריטלין LA כאשר מפזרים את הכמוסה ומוסיפים למיץ תפוחים. האם אין זה גורם להמסה של הכדוריות? מה דעתך? אני מחפשת דרך יעילה לבתי שאינה בולעת כדורים. תודה

07/09/2009 | 16:08 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, על פי העלון של התרופה ניתן לפזר את תכולת הקפסולה על אוכל שהינו רך , כמו : מחית תפוחים. דבר חשוב שיש לשים אליו לב הוא שהאוכל אינו חם כיוון שזה פוגם בפורמולצית התרופה . כמו כן, יש לצרוך את האוכל באופן מיידי בשלמותו ולא להחזיקו להמשך צריכה עתידית. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי