בעיית אקנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/09/2009 | 14:01 | מאת: אלמוג

יש לי בעיית אקנה שממש מציקה לי כבר הרבה זמן, ושום דבר עד כה לא עזר לי לפתור את הבעיה. הקוסמטיקאית שלי נתנה לי כמה תכשירים שלא עזרו בכלל, והרופא שלי נתן לי כדורים שגם לא עזרו. יש עוד דברים שאני יכולה לנסות?

05/09/2009 | 18:26 | מאת: מירי

רופא לא יכול להציע לך טיפול דרך האינטרנט.. בלי לראות במה מדובר. אפשר להתייעץ עם רופא עור נוסף אם עד כה לא הצליחו לעזור לך. יש אקנה ויש אקנה ועצות בפורומים לא יעילות. אם רופא עור טוב יחליט שאין באפשרותו לעזור, סביר שהוא יפנה אותך למישהו אחר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי