שאלה לגבי המשחה ביאפין (טרולימאן)

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/08/2009 | 00:19 | מאת: ביאפין

נשרפתי בכתפיי לאחר שהייה ממושכת בשמש, יש לי מין בועות קטנות כאלה באיזור.. הלכתי לסופר פארם לקבלת עזרה והרוקחת הביאה לי את המשחה ביאפין. יש לי כמה שאלות, 1. לאחר שמרחתי את המשחה, כעבור כמה זמן אני יכולה למרוח אותה שוב ? 2. מהי רמת היעילות שלה? ז"א, כמה ימים נמשך תהליך ההחלמה? 3. האם צריך למרוח אותה עד שתיספג או למרוח ולחכות לספיגה ? 4. האם אצוי לכסות את השטח לאחר המריחה ? אשמח לתשובות, ועוד דרכים להקלת המצב. תודה מראש, ולילה טוב ושקט :)

09/09/2009 | 13:44 | מאת: אוריין לניאדו

שלום לך, יש צורך שכל הזמן תהיה משחה על איזור הכוויה, יש למרוח שכבה עבה של 0.5ס"מ , לא מומלץ לכסות את איזור הכוויה. זמן הריפוי תלוי בכויה (מה דרגתה וכמה היא מפושטת) ובבריאות העור. החלמה מהירה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי